‘Ajax moet 24 miljoen neertellen voor volgende transfertarget’

In de zoektocht naar een nieuwe buitenspeler is Ajax nu uitgekomen bij Cristian Pavon. Hij staat onder contract bij het Argentijnse Boca Juniors. Een overgang lijkt moeilijk te gaan worden omdat die club maar liefst 24 miljoen euro voor hem wil ontvangen. Een andere speler die een tijdlang gelinkt werd aan de Amsterdammers is Emiliano […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Ajax moet 24 miljoen neertellen voor volgende transfertarget’

In de zoektocht naar een nieuwe buitenspeler is Ajax nu uitgekomen bij Cristian Pavon. Hij staat onder contract bij het Argentijnse Boca Juniors. Een overgang lijkt moeilijk te gaan worden omdat die club maar liefst 24 miljoen euro voor hem wil ontvangen. Een andere speler die een tijdlang gelinkt werd aan de Amsterdammers is Emiliano […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!