Sportwedden RSS

Alles over sportwedden en online bookmakers selectief voor jou verzameld

Van Hanegem: ‘PSV moet deze speler per direct binnenhalen’

Willem van Hanegem heeft een transfertip voor PSV. Ze zouden er goed aan doen om Sam Larsson over te nemen van SC Heerenveen. Dit schrijft hij in zijn column voor het Algemeen Dagblad. Het lijkt er niet op dat PSV daadwerkelijk in de markt is voor Larsson. De Zweed wordt vooral begeerd door het Spaanse […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Van Hanegem: ‘PSV moet deze speler per direct binnenhalen’

Willem van Hanegem heeft een transfertip voor PSV. Ze zouden er goed aan doen om Sam Larsson over te nemen van SC Heerenveen. Dit schrijft hij in zijn column voor het Algemeen Dagblad. Het lijkt er niet op dat PSV daadwerkelijk in de markt is voor Larsson. De Zweed wordt vooral begeerd door het Spaanse […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *