Sportwedden RSS

Alles over sportwedden en online bookmakers selectief voor jou verzameld

‘Feyenoord-verdediger in verband gebracht met Watford’

Miguel Nelom staat in de belangstelling van Watford. Dit weet het Engelse tabloid The Daily Mail te mekden. De club hengelde naar linksback Kieran Gibbs van Arsenal, maar is niet bereid de gevraagde transfersom van 16 miljoen pond te betalen. De voormalige club van Steven Berghuis zou nu interesse hebben voor de back van Feyenoord.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Feyenoord-verdediger in verband gebracht met Watford’

Miguel Nelom staat in de belangstelling van Watford. Dit weet het Engelse tabloid The Daily Mail te mekden. De club hengelde naar linksback Kieran Gibbs van Arsenal, maar is niet bereid de gevraagde transfersom van 16 miljoen pond te betalen. De voormalige club van Steven Berghuis zou nu interesse hebben voor de back van Feyenoord.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *