Sportwedden RSS

Alles over sportwedden en online bookmakers selectief voor jou verzameld

‘Ajax-spelers dreigen met transfer door Davinson Sánchez’

De selectie van Ajax is ontevreden over de spelersgroep die er nu is. De Telegraaf stelt vandaag dat bepaalde spelers dreigen met een vertrek bij de Amsterdammers. De aanstaande transfer van Davinson Sanchez kan de druppel betekenen voor bepaalde spelers. De krant schrijft vanmorgen: Ajax trok weliswaar spits Klaas-Jan Huntelaar, rechtsback Luis Manuel Orejuela, de […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

‘Ajax-spelers dreigen met transfer door Davinson Sánchez’

De selectie van Ajax is ontevreden over de spelersgroep die er nu is. De Telegraaf stelt vandaag dat bepaalde spelers dreigen met een vertrek bij de Amsterdammers. De aanstaande transfer van Davinson Sanchez kan de druppel betekenen voor bepaalde spelers. De krant schrijft vanmorgen: Ajax trok weliswaar spits Klaas-Jan Huntelaar, rechtsback Luis Manuel Orejuela, de […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.