‘Ajax-spelers dreigen met transfer door Davinson Sánchez’

De selectie van Ajax is ontevreden over de spelersgroep die er nu is. De Telegraaf stelt vandaag dat bepaalde spelers dreigen met een vertrek bij de Amsterdammers. De aanstaande transfer van Davinson Sanchez kan de druppel betekenen voor bepaalde spelers. De krant schrijft vanmorgen: Ajax trok weliswaar spits Klaas-Jan Huntelaar, rechtsback Luis Manuel Orejuela, de […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Ajax-spelers dreigen met transfer door Davinson Sánchez’

De selectie van Ajax is ontevreden over de spelersgroep die er nu is. De Telegraaf stelt vandaag dat bepaalde spelers dreigen met een vertrek bij de Amsterdammers. De aanstaande transfer van Davinson Sanchez kan de druppel betekenen voor bepaalde spelers. De krant schrijft vanmorgen: Ajax trok weliswaar spits Klaas-Jan Huntelaar, rechtsback Luis Manuel Orejuela, de […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!