Sportwedden RSS

Alles over sportwedden en online bookmakers selectief voor jou verzameld

AKKOORD: ‘Davinson Sanchez voor 45 miljoen euro naar Tottenham Hotspur’

Ajax en Tottenham Hotspur hebben een akkoord bereikt over de transfer van Davinson Sanchez. Dit weet de Telegraaf te melden. Er zou een transfersom van 45 miljoen euro voor hem betaald worden. 35 miljoen euro direct en tien miljoen volgend jaar. Volgens De Telegraaf hield de RvC de overgang nog tegen, maar kwam het vlak […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AKKOORD: ‘Davinson Sanchez voor 45 miljoen euro naar Tottenham Hotspur’

Ajax en Tottenham Hotspur hebben een akkoord bereikt over de transfer van Davinson Sanchez. Dit weet de Telegraaf te melden. Er zou een transfersom van 45 miljoen euro voor hem betaald worden. 35 miljoen euro direct en tien miljoen volgend jaar. Volgens De Telegraaf hield de RvC de overgang nog tegen, maar kwam het vlak […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *