‘Chelsea meldt zich bij PSV voor vleugelverdediger’

Chelsea heeft interesse in PSV-back Santiago Arias. Dit weet het medium The Daily Star te melden. Antonio Conte is lyrisch over Arias, omdat hij over veel offensieve kwaliteiten beschikt. Arias zou in beeld zijn gekomen nadat de andere kandidaat Joao Cancelo (Valencia) voor Inter Milan heeft gekozen. Er wordt gesproken over een bedrag van zo’n […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Chelsea meldt zich bij PSV voor vleugelverdediger’

Chelsea heeft interesse in PSV-back Santiago Arias. Dit weet het medium The Daily Star te melden. Antonio Conte is lyrisch over Arias, omdat hij over veel offensieve kwaliteiten beschikt. Arias zou in beeld zijn gekomen nadat de andere kandidaat Joao Cancelo (Valencia) voor Inter Milan heeft gekozen. Er wordt gesproken over een bedrag van zo’n […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!