Sportwedden RSS

Alles over sportwedden en online bookmakers selectief voor jou verzameld

VIDEO: Samenvatting Rosenborg – Ajax (3-2) Europa League

Ajax heeft zich niet weten te plaatsen voor Europees voetbal. Tegen Rosenborg verloren de Amsterdammers met 3-2 van het Noorse Rosenborg. Vorige week in Amsterdam werd er al met 1-0 verloren. het is voor het eerst in ruim 50 jaar dat Ajax zich niet weet te plaatsen voor Europees voetbal. Ajax kwam goed uit de […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VIDEO: Samenvatting Rosenborg – Ajax (3-2) Europa League

Ajax heeft zich niet weten te plaatsen voor Europees voetbal. Tegen Rosenborg verloren de Amsterdammers met 3-2 van het Noorse Rosenborg. Vorige week in Amsterdam werd er al met 1-0 verloren. het is voor het eerst in ruim 50 jaar dat Ajax zich niet weet te plaatsen voor Europees voetbal. Ajax kwam goed uit de […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *