Feyenoord-aanvaller kampt met knieblessure

Bilal Basacikoglu zat gisteren niet bij de selectie van Feyenoord in het treffen met Willem II. Giovanni van Bronckhorst gaf aan dat de buitenspeler een knieblessure heeft opgelopen op de training en deze wedstrijd te vroeg kwam. Bilal heeft een knieblessure, volgens Giovanni van Bronckhorst is er geen sprake van een eventuele transfer van de […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Feyenoord-aanvaller kampt met knieblessure

Bilal Basacikoglu zat gisteren niet bij de selectie van Feyenoord in het treffen met Willem II. Giovanni van Bronckhorst gaf aan dat de buitenspeler een knieblessure heeft opgelopen op de training en deze wedstrijd te vroeg kwam. Bilal heeft een knieblessure, volgens Giovanni van Bronckhorst is er geen sprake van een eventuele transfer van de […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!