Sportwedden RSS

Alles over sportwedden en online bookmakers selectief voor jou verzameld

‘Feyenoord gaat komende zomer met Ajax voor het kampioenschap’

Steven Berghuis de aanvoerder van Feyenoord heeft uitgesproken dat de Rotterdammers aankomend seizoen voor de landstitel gaan. Hij denkt dat ze onder leiding van trainer Dick Advocaat een goede kans hebben. Sinds de oefenmeester voor de groep staat, is de ploeg nog ongeslagen in de competitie. ”Het vertrouwen kwam terug en de spelers werden fitter. […]

The post ‘Feyenoord gaat komende zomer met Ajax voor het kampioenschap’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Feyenoord gaat komende zomer met Ajax voor het kampioenschap’

Steven Berghuis de aanvoerder van Feyenoord heeft uitgesproken dat de Rotterdammers aankomend seizoen voor de landstitel gaan. Hij denkt dat ze onder leiding van trainer Dick Advocaat een goede kans hebben. Sinds de oefenmeester voor de groep staat, is de ploeg nog ongeslagen in de competitie. ”Het vertrouwen kwam terug en de spelers werden fitter. […]

The post ‘Feyenoord gaat komende zomer met Ajax voor het kampioenschap’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *