Sportwedden RSS

Alles over sportwedden en online bookmakers selectief voor jou verzameld

Woedende Wilfred Genee blaast vriendschap definitief op

Wilfred Genee is niet blij met het TV-programma Op1. Hij was daar tijdens de VI-rel te gast en hij voelde zich daar flink in de maling genomen. De presentator dacht aan een vrolijke avond dankzij zijn jarenlange vriendschap met Ekiz en Jeroen Pauw, maar het duo zinspeelde erop dat hij een verrader zou zijn.

Genee zou achter de schermen furieus zijn geworden en zijn vrouw moest naar verluidt zelfs ingrijpen. “Ik ben hier verdomme genaaid!”, zou hij hebben getierd.

Genee pakt Ekiz sindsdien hard aan in zijn radioshows. Zij geeft toe dat de aanpak in Op1 misschien te hard was, maar voegt ze toe: “Het was totaal niet mijn intentie om hem aan te vallen. Ik vind het ook heel jammer dat hij mij niet meer spreekt en alleen maar via andere tv-shows aangeeft hoe verschrikkelijk hij mij vindt. Zeg het dan face to face”, aldus Ekiz in de Volkskrant.

“Ik begon ook over NSB-gedrag van Arie Boomsma. Kijk, als ik er over had nagedacht, had ik die term NSB natuurlijk nooit gebruikt”, aldus Ekiz. “Hij heeft later nog meer bagger over zich heen gekregen, dat was totaal niet mijn bedoeling. Waar het mij om ging is: waarom laten we ons onder druk zetten om alleen nog maar politiek correct te zijn?

The post Woedende Wilfred Genee blaast vriendschap definitief op appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.