Sportwedden RSS

Alles over sportwedden en online bookmakers selectief voor jou verzameld

‘Brian Brobbey kan sensatie gaan worden in de Bundesliga’

Brian Brobbey speelt na de zomer in de Duitse Bundesliga voor Red Bull Leipzig. Hij komt transfervrij over van Ajax die daar zwaar de balen in hebben.

“Het is wel een speler waarvan je denkt: jammer dat hij nu weggaat”, reageert Jeroen Elshoff in de NOS Voetbalpodcast. “Overigens met Leipzig heeft hij wel een goede club gevonden. Je hebt wel eens het idee dat spelers een stap maken, bijvoorbeeld Kluivert naar AS Roma. Dan denk je: is dit wel handig? Brobbey kan zo maar een sensatie worden in de Bundesliga.”

Jeroen Stekelenburg vindt het ook geen gekke beslissing van Brobbey. “Het kan ook goed uitpakken bij Brobbey. Wat was Botman geweest als hij bij Ajax was gebleven? Hij heeft zich goed ontwikkeld en Lille is er blij mee. Soms is het beter als wegen scheiden.”

The post ‘Brian Brobbey kan sensatie gaan worden in de Bundesliga’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *