Sportwedden RSS

Alles over sportwedden en online bookmakers selectief voor jou verzameld

‘Sergio Aguero verruilt Man City voor FC Barcelona’

Sergio Aguero lijkt hard opweg te zijn naar FC Barcelona. De spits van Manchester City heeft daar een aflopend contract en volgens het Spaanse medium AS is hij niet van plan om deze te gaan verlengen.

Voetbal International schrijft op maandagochtend: “Officieel heeft Sergio Agüero nog altijd niet bekendgemaakt of hij zijn aflopende contract bij Manchester City verlengt, maar volgens AS staat het al vast dat de Argentijnse aanvaller na dit seizoen transfervrij overstapt naar Barcelona. De nieuwe voorzitter Joan Laporta zou met kamp-Agüero al mondeling akkoord zijn over een contract tot medio 2023, al zijn de handtekeningen nog niet gezet. Het vastleggen van de 32-jarige spits zou een belangrijk argument kunnen zijn in de poging om Lionel Messi te overtuigen Barça trouw te blijven.”

Oefenmeester Josep Guardiola liet onlangs nog weten: “Misschien ga ik erover nadenken tijdens de interlandbreak. Ik zie hem (Agüero, red.), als mens en als speler, graag blijven. Maar we moeten zien wat er aan het einde van het seizoen gebeurt.”

The post ‘Sergio Aguero verruilt Man City voor FC Barcelona’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *