Sportwedden RSS

Alles over sportwedden en online bookmakers selectief voor jou verzameld

‘Manchester City legt 235 miljoen euro neer voor Erling Haaland’

Nu Sergio Aguero na tien jaar de club gaat verlaten moet Manchester City opzoek naar een vervanger. En hiervoor willen ze Erling Haaland van Borussia Dortmund gaan overnemen. Dit weet o.a The Daily Mail te melden.

Het medium meldt dat ook Jack Grealish van Aston Villa er goed opstaat bij oefenmeester Josep Guardiola. Hij moet eveneens naar het Etihad Stadium verhuizen en de nummer één van de Premier League zou maar liefst 235 miljoen euro gereserveerd hebben om deze twee transfers werkelijkheid te maken.

Haaland is bijzonder populair op de markt (ook FC Barcelona, Real Madrid, Bayern München en Chelsea willen hem hebben) en als de Noor bedankt voor City, hebben de Citizens een alternatief: Harry Kane van Tottenham Hotspur.

The post ‘Manchester City legt 235 miljoen euro neer voor Erling Haaland’ appeared first on "GRAAFT DIEPER IN VOETBAL".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.