Sportwedden RSS

Alles over sportwedden en online bookmakers selectief voor jou verzameld

‘Matthijs de Ligt dreigt met toptransfer naar FC Barcelona’

Matthijs de Ligt heeft voor de nodige rumoer gezorgd bij Juventus. Volgens de Spaanse roddelmedia is hij namelijk ontevreden in het proces van JUventus en daarom overweegt hij een toptransfer te gaan maken naar Barcelona.

In 2019 had De Ligt als Ajax-speler al voor Barcelona kunnen kiezen. Frenkie de Jong probeerde hem zelfs nog te overtuigen, maar uiteindelijk koos de verdediger zoals bekend voor Juventus. Het idee om samen te spelen met steraanvaller Cristiano Ronaldo én de plannen om de grootmacht weer op te bouwen inspireerde hem.

Hoe anders is de werkelijkheid. Juventus vloog tegen Olympique Lyon en FC Porto uit de Champions League, waar titelprolongatie dit seizoen ook lijkt te mislukken. De Ligt heeft zelf een behoorlijke indruk achtergelaten, maar zou zich inmiddels wel de vraag stellen of Turijn wel de juiste plek is om zich door te ontwikkelen.

De Ligt weet dat FC Barcelona wederom in hem geïnteresseerd is. Inmiddels zou de oud-Ajacied de stap graag willen maken, zeker nu De Jong nogmaals een poging heeft ondernomen om hem te verleiden. Zijn zaakwaarnemer Mino Raiola is bovendien een goede vriend van Barça-preses Mino Raiola. Er is echter één probleem: er is op dit moment geen geld voor zo’n deal en dus zal er riant verkocht moeten worden.

The post ‘Matthijs de Ligt dreigt met toptransfer naar FC Barcelona’ appeared first on "GRAAFT DIEPER IN VOETBAL".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.