SportweddenRSS

Wedden op sport, online bookmakers, voetbalnieuws en meer!

Paris Saint-Germain komt met update over blessure Neymar

Neymar heeft in de thuiswedstrijd tegen Lille van afgelopen weekend de nodige schade opgelopen aan zijn enkel. De Braziliaanse aanvaller is nog voor onbepaalde tijd uit de roulatie.

In het knotsgekke duel met Lille ging Neymar per brancard van het veld. Op basis van de beelden leek er sprake van een ernstige blessure, maar een officiële diagnose was er nog niet. PSG heeft nu laten weten dat er een verstuiking en schade aan de enkelbanden is vastgesteld.

Het is nog onduidelijk wanneer Neymar weer in actie komt voor de Parijzenaars. Het competitieduel van PSG met Olympique Marseille komt sowieso te vroeg voor de Braziliaanse aanvaller. Begin volgende week zal de medische staf de blessure opnieuw beoordelen.

De Champions League-return tegen Bayern München vormt een vraagteken. PSG verloor de eerste wedstrijd in de achtste finale met 0-1, waardoor de club van Neymar aan de bak moet om een nieuwe dreun in het miljardenbal te voorkomen.

Het bericht Paris Saint-Germain komt met update over blessure Neymar verscheen eerst op Voetbalnotering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *