Sportwedden RSS

Alles over sportwedden en online bookmakers selectief voor jou verzameld

‘PSV grijpt naast Chelsea-flankspeler’

PSV kan de komst van de Braziliaanse flankspeler Kenedy vergeten. Hij vertrekt op huurbasis naar Newcastle United. Door het vertrek van Jetro Willems zijn de Eindhovenaren zoekende naar een nieuwe linksback, en was daarom uitgekomen bij de linkspoot.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘PSV grijpt naast Chelsea-flankspeler’

PSV kan de komst van de Braziliaanse flankspeler Kenedy vergeten. Hij vertrekt op huurbasis naar Newcastle United. Door het vertrek van Jetro Willems zijn de Eindhovenaren zoekende naar een nieuwe linksback, en was daarom uitgekomen bij de linkspoot.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *